Ontmoet de perfecte date in Leeuwarden

Eduard en Lotte uit Leeuwarden zoeken een sexafspraak om te swingen met een kinky en openminded stel

Een geweldige hete avond met ons viertjes?

Hallo wij zijn Eduard en Lotte, na een tijd in Mexico gewoond te hebben zijn we nu weer terug in Nederland.  Wat we heerlijk vinden is dat we hier onszelf weer volledig uit kunnen gaan kleven op seksueel gebied, iets wat in Mexico toch niet echt mogelijk is. Wij vinden het leuk om hier contacten te leggen met andere swinger-stellen die net zoals wij openmindend en kinky zijn een beetje spontaniteit er bij en ik denk dat we een geweldige hete avond zullen gaan hebben met ons viertjes. Sturen jullie ons een berichtje voor het maken van een date?


Naam:Eduard en Lotte
Leeftijd:28 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:170-175
Postuur:Normaal
Cupmaat:NVT
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsLeeuwarden
ProvincieFriesland
ZoektStel
Over Mij
Hallo wij zijn Eduard en Lotte, ben iets jonger als mijn man en heb mijn man ontmoet in Mexico. Vond hem meteen zo leuk dat ik daar 1.5 jaar gebleven ben, echter begon ik erg veel last te krijgen van heimwee. Gelukkig is Eduard mij achterna gereisd en nu wonen wij sinds kort weer in Nederland. Wat fijn is omdat Nederland een stuk opener is op gebied van swingers dan Mexico. Wij vinden het leuk om hier contacten te leggen met andere mensen die net zoals wij openmindend en kinky zijn!
Over Jou
Leuk en spontaan stel gezocht
Totaal
9,5

Daten met Eduard en Lotte

Wil je een date met Eduard en Lotte uit Leeuwarden? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Friesland in ons systeem zoals Eduard en Lotte die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!