Ontmoet de perfecte date in Leeuwarden

Pascalito uit Leeuwarden zoekt een date met een man

Verlegenheid is mijn probleem.

Hoi ik ben Pascalito uit Leeuwarden. Ik heb me hier aangemeld omdat het in het dagelijkse leven voor mij erg lastig is om nieuwe mensen te leren kennen en dat komt omdat ik verlegen ben bij mensen die ik niet ken, daardoor zijn relatie's aangaan voor mij ook nog eens erg moeilijk. Ik ben 31 jaar maar heb tot nu toe nog maar 2 serieuze relatie's gehad. Ik hoop dat door mijn aanmelding hier via een afspraak een leuke man leer kennen en dat we het daarna samen tot een  nieuw level kunnen brengen. Ik zoek in een man, eerlijkheid, betrouwbaarheid en voor mij geheel niet onbelangrijk creativiteit. Zelf uit ik mijn creativiteit door het spelen van gitaar. Een leven zonder muziek is voor mij ondenkbaar en elke vrije minuut ben ik er mee bezig. In de zomer kan me dan ook vaak vinden op diverse pop festivals in de zomer zoals Pinkpop en Rock Werchter.


Naam:Pascalito
Leeftijd:31 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:blauw
Lengte:165-170
Postuur:Normaal
Cupmaat:XL
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsLeeuwarden
ProvincieFriesland
ZoektMan
Over Mij
Ben een lieve rustige jongen. Tot nu slechts 2 relaties gehad. Verder hou ik erg van muziek en bezoek in de zomer pop festivals.
Over Jou
Ben een leuk rustige jongen maar ook verlegen bij mensen die ik niet ken, vandaar hoop ik eerst iemand beter te leren kennen voordat ik het een stap verder laat gaan.
Totaal
9,5

Daten met Pascalito

Wil je een date met Pascalito uit Leeuwarden? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Friesland in ons systeem zoals Pascalito die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!